ERBJUDANDE
TILL STUDENTER
RING 0939-1946
DIREKT OCH ANONYMT
Studentpris: 195kr för 10 min (ord. pris 23,95kr/min)Som student är det lätt att känna sig stressad

Ring direkt anonymt

Oavsett om du befinner dig i en svår situation eller bara behöver ventilera, kan våra erfarna rådgivare ge dig den hjälp du behöver. På Hopeline online förstår vi att stress och oro kan vara överväldigande, och därför finns vi här för att lyssna, förstå och stötta dig - oavsett tid på dygnet.  

Vi kan hjälpa dig att prata om problem hemma, känslor av ensamhet, hälsoproblem eller problem med studierna. Inget ämne är för stort eller för litet för Hopeline online.  

Du kan vara trygg när du samtalar med oss eftersom vi garanterar fullständig anonymitet. Vi har ingen skyldighet att rapportera till myndigheter eller någon annan, och vi kommer aldrig att be dig avslöja ditt namn eller din plats när du ringer.

Som student är det lätt att känna sig stressad och överväldigad över pluggandet i kombination med allt annat som kan kännas krävande i livet. Ring 0939-1946 för att få den stöttning du behöver. Som student har du rabatterat pris och betalar endast 195 kr för 10 minuter. 

 

Orostankar?
Ring en coach direkt
Tryggt och konfidentiellt

Ring 0939-1946 Studentpris på 195kr för 10 min 
(ord. pris 23,95kr/min).

Livet som student kan vara krävande och fullt av utmaningar. Stressen från studier, prov, deadlines och de sociala trycken kan ibland kännas överväldigande. Men här finns det hopp! Stödlinjer är en kraftfull resurs som kan vara en avgörande hjälp för att hantera stress.

Stress är en naturlig del av studentlivet, men när den blir överväldigande kan det påverka vår fysiska och psykiska hälsa. Det är här stödlinjer kommer in i bilden. Genom att erbjuda en trygg och konfidentiell plattform för studenter att dela sina bekymmer, känslor och tankar kan stödlinjer ge lättnad och stöd.

Öppettider varje dag 10-22

 

Känner du dig stressad?

Oavsett om du befinner dig i en svår situation eller bara behöver ventilera, kan våra erfarna rådgivare ge dig den hjälp du behöver. Vi förstår att stress och oro kan vara överväldigande, och därför finns vi här för att lyssna, förstå och stötta dig. 

Låt oss hjälpa dig att lätta på bördan genom att dela dina tankar med oss. Vi är tillgängliga när du behöver oss. Ta kontroll över din stress och ring oss nu! Hopeline online är Stödlinje för dig när du behöver prata med någon!När du behöver prata med någon

Livet som student kan kännas tungt

Stress är en naturlig del av studentlivet, och dess påverkan kan vara både fysisk och känslomässig. Stress kan definieras som "kroppens icke-specifika svar på vilken som helst efterfrågan på förändring". Studenter upplever stress i olika situationer, men en av de mest utmanande tiderna är under examinationer och tentamen.

Hopeline är här för att stödja studentlivet. Vi erbjuder enkel och helt anonym rådgivning och samtal när du behöver någon att prata med. Vi värnar om din konfidentialitet och vill underlätta ditt liv och främja din psykiska hälsa. Du är inte ensam – vi finns här för dig.

Vi är här för dig, redo att lyssna oavsett tidpunkt på dygnet. Vi kan hjälpa dig att prata om problem hemma eller på jobbet, känslor av ensamhet eller hälsoproblem. Inget ämne är för stort eller för litet för oss att ta på allvar. Du kan vara trygg när du samtalar med oss eftersom vi garanterar fullständig anonymitet. Vi har ingen skyldighet att rapportera till myndigheterna eller någon annan, och vi kommer aldrig att be dig avslöja ditt namn eller din plats när du ringer.

Vi finns här för att hjälpa dig. Hopeline online hjälper dig att återfå rätt riktning när livet blir tufft. Vi lyssnar och ger dig de verktyg du behöver för att bli den allra bästa versionen av dig själv.

Hopeline kan hjälpa studenter genom att erbjuda:

Lyssnande öra: Stödlinjer är bemannade av utbildade frivilliga som är här för att lyssna på dina bekymmer och känslor.

Anonymitet: Du kan prata fritt utan att behöva oroa dig för att ditt namn eller dina problem kommer att avslöjas.

Rådgivning och vägledning: Stödlinjepersonalen kan ge råd och verktyg för att hantera stress och press.

Emotionellt stöd: Stödlinjer erbjuder en känsla av gemenskap och stöd som kan vara trösterik under svåra tider.

Så om du som student kämpar med stress, tveka inte att söka hjälp från en stödlinje. Det är ett steg mot att hantera din stress, förbättra din välmående och hitta hoppet i dina studier och liv.

Ring nu när du behöver någon att prata med någon!.

Våra erfarna stressterapeuter kan hjälpa dig att hantera oro och stress samt ge förslag på olika tekniker för att stötta ditt välmående. 
Vi lyssnar på dig helt anonymt! 

 Välkommen att ringa oss!Vi tar bort stigma om psykisk ohälsa

Ring när du behöver prata 

Välkommen till framtiden av psykisk hälsa med Hopeline Online Stödlinje! Vi har skapat en revolutionerande plattform som sätter dig direkt i kontakt med en coach, när du behöver prata med någon, oavsett. Med total anonymitet och tillgänglighet är vi här för att förebygga och stödja dig genom tuffa tider.

Psykisk ohälsa är en alltmer påträngande global utmaning. Många kämpar tyst och lider i ensamhet, utan att veta vart de ska vända sig. Stigmat kring att be om hjälp och de långa väntetiderna för traditionell terapi utgör hinder som hindrar många från att få det stöd de behöver i tid.

Vi förebygger psykisk ohälsa!

 

Ring 0939-1946 i 10 minuter för endast 195 SEK

När du behöver prata med någon

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.